- 2 yumurta
- 1 kibrit kutusu eski kaşar
- 2 yemek kaşığı kurutulmuş ekmek veya galeta unu
- 1 tutam ısırgan
- 1 tatlı kaşığı toz kırmızı biber
- 1 çay kaşığı karabiber
- 1/2 çay kaşığı tuz
- 1 tatlı kaşığı tereyağı
Yapılışı
- Isırganlar kalın saplarından ayıklanıp birkaç kat yıkanır ve fazla suyu süzülür.
- Kaşar rendelenir, ısırganlar doğranır.
- Tüm malzeme bir kaseye alınıp iyice karıştırılır.
- Yapışmaz tava iyice ısıtılır ve tereyağı tavaya alınır.
- Tereyağı eriyince karışım tavaya dökülür.
- Bir tarafı pişince diğer tarafı da çevrilip pişirilir.
- Sıcak servis edilir.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder